Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, çıplak gri tonlarından biridir. Bu renk son basamak modadır. Özellikle mağaza ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası muhtevain tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve fotoğraf galerisini süflidaki temasdan görebilirsiniz.

Mat bir bünyeda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütangınk esenlamayı kafaarmış olacaktır.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve lüp vesair odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kadir tren.

Bir mekanda ötedeya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil görüntü perde kabilinden parçalar antrasitin baskın olduğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Kıpkızıl gri odaklı bir ev bark dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler yardımıyla alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kategorik gri olmalı!

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolay kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini çalıştırmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek bağırsakin kullanabileceğiniz temelı renkleri ayyaşfedelim:

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and antrasit duvar boyas bankers in the precious metal.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı sprey boya ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir hava yuvarı yaratır.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan bağırsakin ayrı bir gökyüzü yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri sprey boya ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Şekil olarak ise tam değirmi olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Antrasit gökçe renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir albeni katan mai antrasit ile kebir bir etkileşim katkısızlayabilir.

Eğer evinizde çok göz kamaştırıcı olmayan yoğun renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page