goldfix Aptallar için

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, berrak gri tonlarından biridir. Bu renk son had modadır. Özellikle salon ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası dâhilin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve foto galerisini zirdaki angajmandan görebilirsiniz.

Kampanyalardan sebeplenmek bağırsakin 6563 sayılı yasa kapsamında Tavzih ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Bu çerezi çevrim dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut devre dışı bırakmanız gerekeceği mazmunına gelir.

Sizler karınin trend duvar boyası renkleri ve adları ile beraberinde hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ev bark boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Evinizde katıksız bir hüküm halk etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar yardımıyla koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Bedduaşap ödememek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve emeklevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal solgunsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli ama aynı zamanda dingin ve salim bir aş damı dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. antrasit duvar boyas Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peyda etmek ve modern bir usul tesis etmek isteyenler derunin idealdir.

Özel tasarımı sebebiyle bir numara pençe ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat imkanı sağlamlar.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek bâtınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve organik bir atmosfer oluşturacağından, antrasitle müşterek kolay kullanılabilir.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde gösterişsiz ve har bir üslup yaratır. Kahverengi, bej ve antrasit duvar boyas yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit renk tonları antrasit rengi ile harika bir mutabakat yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından esaslayarak yaşam sahaındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin kişi psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çkırmızıışmaları esnasında delik ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği temaşa ederken vesair renklerle kıyak bir uyum karınerisindedir.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir platform oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek yatak odasına ferdî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page