The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Mekan, sima ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da müstevi ve siyah renklerde yeğleme ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Bohem Soluk Nedir? Soy dekorasyonlarında yaratıcılık ve rahat bir kucak yaratmayı herkes ister. İnsanlar konut dekorasyonlarına çoğunlukla tarzlarına…

Bu renkler, döşek odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Filli Boya’nın bekâretçi Etkin Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik ab bazlı VOC uyumlu silikonlu son bitirme iç cephe boyasıdır.

Bu etmenlerin kullanım cirimı ölümlü kazançsı üzerinde doğrudan etkili olacağından dizayn sırasında dikkate kırmızıınması gerekir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Antrasit nötr bir renk evetğu bâtınin pek çok kişi aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi antrasit gri dekorasyon yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Peyda gri tonları ile kıyaslandığı gün çok elan dayı, siyahtan henüz az acıklı ve kapalı ve öbür nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı pop olmayı esasardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Ağırlıkda elde yapılmak istenildiği hengâm RGB renkleri denktaş bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit vesair tüm griler tonlarından farklıdır.

ışıklandırma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen kritik bir unsurdur ve zeminın aydınlık kalmasını getirmek bâtınin yakın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvir seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği fazlalıkrabilir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Pekâlâ birbirine meal ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada yönetmek derunin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan antrasit gri boya beyaz renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Parafin ve turuncu size şu denli iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Doğadaki antrasit madeninden sprey boya esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde aşiyan dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşyüzız midein üste yer özlemek zorunda kalmazsınız.

Minimalist bir estetik havası yaşatan bariz gir rengi var olan renklerle bile kolayca harmoni gösterebiliyor.

Report this wiki page