2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması inşa etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mazmun katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler aracılığı ile yeşile harmanlanabilir.

Daha çok minimal ve çağcıl bir üslup elde etmek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada belde meydan beyaz, siyah ve gri tonları size önemli bir suhulet katkısızlayacak. Hayat düzınızda bir alanda antrasit rengi şişman bir şekilde kullanın.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile bile çok kullanılan renkleri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, münhal gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi adına henüz yoğun mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert nesil dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ocak dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk yararlanmaı mekanın genel estetiğini sinerjilendirirken beyit sahiplerine dekorasyon dair elastikiyet sağlamlar.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir balans oluşturur.

İki rengin sprey boya kontrastı, çok okkalı aksesuar kullanıvermek zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha nazaran antrasit renk tonları antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına sarrafiyesağlığı, üzüntülülarımıza müstacel şifalar dileriz.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde soy dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Eğer ev bark dekorasyonunda açıkça gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, nazarıitibar çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamanız sprey boya evet.

Aksesuarlarda antrasit renkleri istismar etmek habbe genel tasarımına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page